Necto Systems levert een groot assortiment aan materialen op de Nederlandse markt waarmee u uw gebouw kan automatiseren.
Hiervan zijn nagenoeg alle producten geschikt voor het KNX systeem.

Het KNX platvorm is opgenomen als Internationale Standaard (ISO/IEC 14543-3) , Europese Standaard (CENELEC EN 50090 / CEN EN 13321-1) en als Chinese Standaard (GB/T 20965) erkent.
Momenteel wordt de KNX standaard, mede door het groot aantal aan fabrikanten ( 400+ ), gezien als de krachtigste standaard wat er momenteel verkrijgbaar is.
Mede hierdoor groeit KNX als nooit te voren.

Veel grote en kleine projecten worden tegenwoordig voorzien van KNX producten welke door de meer dan 400 fabrikanten worden gemaakt.
Daarbij is de waarborg van de 100% zekere intercompatibility het sterkste wapenfeit.
Dit bied extreem veel zekerheid voor zowel de opdrachtgevers alsmede de installateurs van het systeem.

Wij als Necto Systems bieden nagenoeg alle materialen die benodigd zijn voor een complete automatisering oplossing voor uw gebouw.
Dit gaat van de standaard MDT kastcomponenten naar de Divus touchpanels en Trivum audioproducten t/m zeer luxe TENSE tasters.
Daarnaast bieden wij onze afnemers naast het leveren van producten ook een enorme kennisbron waarmee wij in staat zijn u te voorzien van het juiste advies bij de aanschaf van deze producten.

Kortom, u kunt in goed vertrouwen op ons bouwen wanneer u producten dan wel kennis nodig heeft bij uw project.