Necto Systems bied uit haar assortiment unieke audio apparatuur aan die perfect passen in onze filosofie om diverse gebouwgebonden disciplines te laten samenkomen.

Zo bieden wij met Trivum audio een uitgebreide collectie van producten aan welke ontwikkeld zijn voor MultiRoom audio situaties.
Of het nu een uitgebreide installatie betreft in een residentiële omgeving of een wat kleinere solitaire oplossing in een bedrijfshal, Trivum heeft alles in huis om dit mogelijk te maken.
Naast het prachtige Trivum concept bieden we daarnaast ook nog eens zeer hoogwaardige soundboards aan welke volledig kunnen worden weggestuct in de muur dan wel het plafond.
Groot voordeel van dit concept is dat er geen speakers zichtbaar zijn maar dat er wel een vol en levendig geluid te beleven valt in een ruimte.
Bijkomend voordeel van deze speakers is dat deze een enorme hoge openingshoek kennen door gebruik te maken van de muur/plafond.
Zo is de muziekervaring ultiem gespreid in de ruimte en zal men nooit een zgn. hotspot ervaren.
Op deze manier hebben wij tevens de ideale oplossing in huis voor bijvoorbeeld gesloten ruimtes welke in overdruk staan zoals laboratoria en operatiekamers.
Met dit laatste zijn wij dan ook enorm trots dat we binnen het z.g.n. FlexOk concept te mogen werken als preferred supplier.