Necto Systems officiële URC verdeler voor de Benelux!

Necto Systems is sinds 1 oktober 2018 officiële distributeur van URC voor de Benelux.

URC (Universal Remote Control) is een wereldwijde speler met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van controle en gebouwautomatisering. Deze van oorsprong Amerikaanse onderneming, biedt middels een breed scala aan producten de ultieme controle over uw domotica systemen en Audio en Video-installaties. De URC’s prijswinnende software “Total Control 2”, geeft system integrators en installateurs een eenvoudige en solide basis waarmee zij kunnen voorzien in hoogwaardig bediencomfort. Dit alles is mogelijk voor kleinere alsmede zeer uitgebreide oplossingen, waarbij het eenvoud en bediengemak voor de eindgebruiker altijd voorop staat. Voor de eindgebruiker betekent dit dat zij met één bediening, in de vorm van tablet, touchpanel en/of afstandsbediening, van hun gehele huisautomatisering en daarbij behorende AV-installaties kunnen genieten. 

URC integreert met nagenoeg alle grote spelers op het wereldtoneel van AV en gebouwautomatisering.

Voor meer informatie kunt altijd contact met ons opnemen.

Nieuwe B-Sound online configurator

Onlangs heeft B-Sound de online configurator uitgebracht, waarmee u de juiste inbouw speaker behuizing kan selecteren op basis van het merk en type van uw speakers. Op deze manier bent u altijd verzekerd dat u de juiste behuizing krijgt voor betonsparingen, muur en/of voor holle constructies. Met de laatstgenoemde behuizingen voor holle constructies heeft B-Sound een volledig nieuwe behuizing ontwikkeld in de vorm van de SecoBoxx. Deze is leverbaar in diverse formaten en is toepasbaar voor montage in holle plafonds of wanden. D.m.v. het universele karakter van al hun producten, levert B-Sound inbouw behuizingen voor nagenoeg alle grote speaker fabrikanten, waarbij de hoogst mogelijke kwaliteit van geluid wordt gewaarborgd. Daarbij is B-Sound is een 100% Zwitserse onderneming en bied deze maar liefst 5 jaar garantie op hun producten.

Voor de directe link naar de configurator klik hier.

Wanneer u meer informatie wenst rond dit fraaie product, kunt altijd contact met ons opnemen.

Trivum software update

Onlangs heeft Spotify een update uitgevoerd over het autorisatiedeel van hun software. Hierdoor kan het zijn dat uw Trivum koppeling met Spotify niet meer te realiseren is. Voor dit probleem heeft Trivum een update uitgebracht. De routine hiervoor die u dient uit te voeren, is te downloaden door hier te klikken.

Ook voor het error 403 probleem m.b.t. de gewijzigde inlog routine van TuneIn is een oplossing gecreëerd. Klik hier voor de TuneIn oplossing.

Mochten er desondanks vragen bestaan, laat het ons weten.